naisten nappimekko – musta

Arvio 5.00 5:stä perustuen 4 asiakkaan arvotukseen.
(4 tuotearviota)

59,90 

Poista

Hihaton nappimekkomme nyt entistä ehompana. Olemme asiakkaidemme toiveesta pidentäneet helmaa hieman, jolloin mekkoa on vieläkin mukavampi käyttää sukkahousujen kanssa! Myös laput on siirretty niskasta sivuun, sillä huomasimme, että tämä mekko pukee yhtä hyvin niin koristenapit edessä kuin takana. Napit päällystetty Mountains -kuosin trikoolla. Tyylikäs, muuntautumiskykinen sekä klassinen mekko arkeen ja juhlaan, ja joka sopii monelle vartalomallille. Malliltaan mekko on suora ja melko väljä.

95% luomupuuvilla + 5% elastaani | Suunniteltu Suomessa, valmistettu Portugalissa | oeko-tex® standard 100, tutkitusti turvallinen   Tuotteessa saattaa olla paketista otettaessa nappien aiheuttamia painaumia, jotka kuitenkin häviävät ensimmäisessä pesussa.

4 arviota tuotteelle naisten nappimekko – musta

  Näytä myös englannin kieliset arviot (1)

 1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Ihana, istuu hyvin

 2. Arvostelu tuotteesta: 4 / 5

  Pauliina P. (varmistettu kirjoittaja)

  Ihana ja juuri sopivan kokoinen mekko. Ainoa miinus on, että napit ovat aika heiveröisesti kiinni ja pelkään niiden tippuvan.

 3. Arvostelu tuotteesta: 4 / 5

  Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Näyttää hyvältä

 4. Arvostelu tuotteesta: 4 / 5

  Noora Kauppila (varmistettu kirjoittaja)

  Mallinon oikein hyvä, mutta olin yllättynyt kuinka ohutta trikoota mekko oli. Siitä voisi olla erikseen maininta. Luulin myös, että mekossa oli taskut.

Lisää arvio

Saatat myös pitää...