Naisten 3D -sukkahousut, 20den DOT (1kpl pakkaus)

(4 tuotearviota)

15,90 

“Ihanat juhlasukkikset, ei kierrä eikä hierrä.” -Anne

Poista

Naisten 20 denierin vahvuinen musta sukkahousu, jossa mustia pilkkuja. 20den sukkahousu on hyvä valinta esimerkiksi juhliin. Pakkaus sisältää yhdet sukkahousut.

 • Litteät saumat eivät aiheuta ikäviä muhkuroita ohuenkaan mekon tai hameen alla.
 • 3D-rakenne takaa sopivien sukkahousujen löytymisen monen kokoisille ja muotoisille käyttäjille. Rakenteen ansiosta voit valita pienemmän koon, jos haluat napakamman tuntuiset sukkahousut. Tällöin sukkahousut eivät ole aivan niin peittävät, kuin käyttäessäsi saman tuotteen isompaa kokoa.
 • AARREwoman 3D -sukkahousut on valmistettu Q-NOVA® -polyamidista, joka on jo tuotantovaiheessa kierrätettyä materiaalia (pre-consumer recycled).
 • Q-NOVA®-polyamidin tuotannossa pyritään vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja käytetään 90 % vähemmän vettä, kuin tavallisen polyamidin tuotannossa. Langan kehruussa ei käytetä lainkaan kemikaaleja.
 • Jokaisesta ostetusta pakkauksesta lahjoitetaan 1 eur itämeren suojeluun lue lisää 

Materiaali: 62 % Q-NOVA®-polyamidi + 22% polyamidi + 16% elastaani | Valmistusmaa: Italia | oeko-tex® standard 100, tutkitusti turvallinen | osa pakkauksesta on kierrätysmateriaalista valmistettu.

HUOM! Hygieniasyistä sukkahousuillamme ei ole vaihto- tai palautusoikeutta pakkauksen avaamisen ja sovittamisen jälkeen kuluttajansuojalain luvun 6 a:n §:n 16 mukaisesti.

Haluamme sanoa EI epämukaville sukkahousuille! Nämä sukkahousut ovat niille, jotka ovat kyllästyneet epämukaviin ja valuviin sukkahousuihin. AARREwoman 3D -sukkahousut ovat ne pikkuisen paremmat sukkahousut ympäristölle ja ne äärimmäisen mukavat sukkahousut sinulle.

Katso muut sukkahousumme:

4 arviota tuotteelle Naisten 3D -sukkahousut, 20den DOT (1kpl pakkaus)

 1. Anu (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanat jalassa

 2. Anne (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanat juhlasukkikset, ei kierrä eikä hierrä.

 3. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Pilkut hieman purkaantuivat

 4. Noora (varmistettu kirjoittaja)

  Tuntuvat aivan ihanalta päällä. Pehmeät ja nousivat heti suosikeiksi!

Näytä myös englannin kieliset arviot (16)

Lisää arvio

Saatat myös pitää...