UUSI naisten 3D -sukkahousut, 2-pack musta-musta

(21 tuotearviota)

24,90 

Poista

Uusi kahden mustan sukkahousun pakkaus! Täällä alkuperäinen musta+raidallinen pakkaus.

Haluamme sanoa EI kertakäyttöisille ja epämukaville sukkahousuille! Nämä sukkahousut ovat niille, jotka ovat kyllästyneet sukkahousujen huonoon laatuun. AARREwoman 3D -sukkahousut ovat ne pikkuisen paremmat sukkahousut ympäristölle ja ne äärimmäisen mukavat sukkahousut sinulle. AARREwoman 3D -sukkahousut myydään kahden kappaleen pakkauksessa. Pakkauksen molemmat sukkahousut ovat kokomustia ja vahvuudeltaan 50 denierisiä.

90% Q-NOVA®-polyamidi + 10% elastaani |  molemmat parit 50 den | pakkaus 80% kierrätysmateriaalia | suunniteltu Suomessa, valmistettu ITaliassa | oeko-tex® standard 100, tutkitusti turvallinen | jokaisesta ostetusta pakkauksesta lahjoitetaan 1 eur itämeren suojeluun lue lisää 

 • Litteät saumat eivät aiheuta ikäviä muhkuroita ohuenkaan mekon tai hameen alla.
 • 3D-rakenne takaa sopivien sukkahousujen löytymisen monen kokoisille ja muotoisille käyttäjille. Rakenteen ansiosta voit valita pienemmän koon, jos haluat napakamman tuntuiset sukkahousut. Tällöin sukkahousut eivät ole aivan niin peittävät, kuin käyttäessäsi saman tuotteen isompaa kokoa.
 • AARREwoman 3D -sukkahousut on valmistettu Q-NOVA® -polyamidista, joka on jo tuotantovaiheessa kierrätettyä materiaalia (pre-recycled).
 • Q-NOVA®-polyamidin tuotannossa pyritään vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja käytetään 90 % vähemmän vettä, kuin tavallisen polyamidin tuotannossa. Langan kehruussa ei käytetä lainkaan kemikaaleja.

HUOM! Hygieniasyistä sukkahousuillamme ei ole vaihto- tai palautusoikeutta pakkauksen avaamisen ja sovittamisen jälkeen kuluttajansuojalain luvun 6 a:n §:n 16 mukaisesti.

21 arviota tuotteelle UUSI naisten 3D -sukkahousut, 2-pack musta-musta

 1. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Tosi hyvät! Otin kokoa isomman ja ovat mukavan peittävät. Ei valahda haaroista ja tulee riittävän ylös vyötärölle.

 2. Jonna (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvät päällä, sopivan korkea vyötärö, kestävät!

 3. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Parhaat sukkahousut! Venyy hyvin eli ei mene helposti rikki, vyötärö nousee korkealle ja tuntuu pehmeältä päällä.

 4. Annariina (varmistettu kirjoittaja)

  Nämä ovat aivan ihanat päällä! Eivät valu, vyötärö ei rullaannu eikä purista. Peittävyyskin oli juuri sopiva. Molempiin sukkahousuihin tuli kuitenkin reiät toisella käyttökerralla, ilmeisesti kenkään tulleesta kivestä. Tämä toki kerrottiin hoito-ohjeissa, että näin voi käydä, mutta miten keväällä voit välttyä kiviltä kengässä, kun eihän niitä jokaista voi pysähtyä samantien kadulla poistamaan? Minulla kuitenkin on erään ketjuliikkeen sukkahousuja, joiden elinikä voidaan jo laskea vuosissa. Siksi oli suuri pettymys, että nämä kalliimmat, laadukkaammilta vaikuttaneet sukkahousut hajosivat näin nopeasti. Toivottavasti kehitätte vielä tuotettanne.

 5. Heidi (varmistettu kirjoittaja)

  Oikein toimivat sukkikset!

 6. Kati (varmistettu kirjoittaja)

  Kaikin puolin hyvät

 7. Katri (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanat sukkahousut, pysyy oikeasti päällä eikä mene niin helposti rikki kuin sukkahousut yleensä. Toki nämäkään eivät mitään ihmeainetta ole, eli eivät kestä ikuisuutta.

 8. Anna Mete (varmistettu kirjoittaja)

  Laatu oli pettymys. Muut sukkahousut eivät ole rikkoutuneet näin nopeasti.

 9. Heidi (varmistettu kirjoittaja)

  Ihana, pehmeä ja laadukas materiaali ja eettinen tuotanto. Harmillisesti molemmat paketissa olleet sukkikset hajosivat heti ekalla käyttökerralla varpaiden kohdalta, vaikka noudatin pakkauksen ohjeita tarkasti 🙁 Olin ollut onnessani, että vihdoin löytyisi laadukkaat, kestävät ja eettisesti tuotetut sukkikset, mutta valitettavasti laatu olikin jopa heikompi kuin monissa halpissukkiksissa. Materiaali oli sinänsä ihanan pehmeä ja mukava päällä.

 10. Anna S. (varmistettu kirjoittaja)

  Todella hyvät sukkahousut! Pysyvät päällä eivätkä valu. Ovat tuntuneet myös kestäviltä ketjuliikkeiden sukkahousuihin verrattuna. Aion ostaa nyt kevääksi toisenkin parin. Olis mahtavaa jos talveksi valikoimaan tulisi myös 100 denierin sukkahousuja.

 11. Hanna (varmistettu kirjoittaja)

  Odotukset olivat kovat huipuista sukkiksista, mutta eka pari meni rikki heti ekan käytön jälkeen ja toisetkin kolmannella käytöllä. Toki vikaa voi olla käyttäjässäkin, mutta en kyllä osta toiste.

 12. Marika (varmistettu kirjoittaja)

  Todella laadukkaat sukkahousut

 13. Tiia (varmistettu kirjoittaja)

  Sukkahousut ovat vielä monen käyttökerran ja pesun jälkeen kuin uudet. Todella mukavat jalassa, eivät valu ollenkaan mutta eivät myöskään kiristä. Näistä tuli heti uudet luottosukkikset!

 14. Satu (varmistettu kirjoittaja)

  Ehdottomasti mukavimmat sukkahousut joita olen kokeillut! Istuvat todella hyvin eivätkä valu, vyötärö nousee riittävän ylös. Ensimmäisen käyttökerran ja pesun jälkeen toisiin sukkiksiin oli hankautunut reikä jalkaterän kohdalle, toinen pari on kuitenkin kestänyt ehjänä jo useamman käyttö- ja pesukerran. Aion tilata uudestaan. Toivoisin vielä lisää värivaihtoehtoja.

 15. Susanna (varmistettu kirjoittaja)

  Kivat sukkahousut!

 16. anna.e.charlotta (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanaa, että vihdoin löysin vastuullisesti tuotetut sukkahousut, jotka on mukavat päällä, eivätkä oikeasti rullaudu! Kiitos!

 17. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanat, joustavat ja mukavan korkea vyötärö.

 18. Anna (varmistettu kirjoittaja)

  Ostin sukkahousut korkein odotuksin. Istuvuuden ja mielyttävältä tuntuvan materiaalin osalta odotukset täyttyivät. Kestävyyden osalta petyin, sillä hellästä, ohjeiden mukaisesta käsittelystä huolimatta sukkahousuihin tuli ohentumia jopa nopeammin kuin “halppis” versioihin. Toivon, että saatte kehiteltyä materiaalia vielä, sillä tuotteessa on valtavasti potentiaalia ja haluaisin ostaa sukkahousuni vastuullisesti tuotettuina.

 19. Riikka (varmistettu kirjoittaja)

  Istuvat ja laadukkaat sukkikset!

 20. Ella (varmistettu kirjoittaja)

  Koko-ohjeistus oli hyvä ja lyhyen käytön perusteella kestävät.

 21. Annika (varmistettu kirjoittaja)

  Luottosukkahousuni! Eivät purista tai paina.

Lisää arvio

Saatat myös pitää...