MATERIAALIT

Joustocollege

Joustocollegemme on kevyt vuorineulos, joka sisältää 5% elastaania, joka soveltuu mainiosti lasten kevyeen pukeutumiseen sen joustavan ominaisuuden vuoksi. Neuloksen pintapuoli on sileä ja lenkkilangat ovat nurjapuolella. Tämän lisäksi se on mukava päällä ja erinomainen painopohja kuoseillemme. Laadun koostumus on 95% orgaaninen puuvilla, 5 % elastaani. Neuloksen neliöpaino voi vaihdella tuotantoerien ja värien mukaan, mutta yleisemmin se on noin 250g/m2.

 

Harjattu College

Harjattu vuorineuloksemme on paksu “alaska”-tyyppinen vuorineulos, jossa nurjapuoli on harjattu. Tämä laatu on ollut Aarrekidin peruslaatu alkuajoilta ja erityisen suosittu baggy-housuissamme, sekä huppareissa.

Painoltaan tämä vuorineulos on selkeästi painavampi kuin edellinen ja joustamattomampaa, koska ei sisällä elastaania. Laatu on koostumukseltaan 100% orgaaninen puuvilla ja painoluokaltaan noin 345 grammainen.

 

Single Jerseyt

Käytämme tuotannossamme pääosin kahta single laatua, 100% orgaaninen puuvilla ja 95% orgaaninen puuvilla 5% elastaani. Olemme hiljattain tuoneet 100% puuvillaisen trikoon rinnalle elastaanillisen singlen, koska koemme että se on käyttäjälleen miellyttävämpi laatu pitää. Molemmat ovat erinomaisia painopohjia. Painoluokaltaan singlemme ovat noin 180-200 grammaisia.

 

Kohokuviot

Kuplamuovia muistuttava kohokuvioitu jacquardimme ”Bubble” on uusi laatu, jonka lanseerasimme syksyllä 2017. Pallokuvioinnin mahdollistaa polyesterikuitu pallojen sisällä. Pääosin materiaali on puuvillaa ja lisäksi elastaani lisäämään joustavuutta. Bubble on lämmin syksyyn ja erityisen tyylikäs naisten vaatesarjassamme AARRE. Samalla tekniikalla on mahdollista toteuttaa erilaisia kuvioita, joita haluamme kehittää lisää.

 

Loop Safe®

Loop Safe® laatu on koostumukseltaan 90% GOTS sertifioitu orgaaninen puuvilla 10% kierrätetty polyesteri.

Loop Safe on kylpytuotteidemme laadun ja ekologisuuden tae. Materiaalin pääominaisuus on lenkkilukko, joka on froteen sisällä kulkeva polyesterinen tukilanka. Polyesterilanka ei vaikuta froteen imukykyyn. Sen sijaan vaikutus tuotteen käyttöikään on suuri, sillä polyesteri estää lenkkilangan avautumisen ja mahdollistaa kevyemmän froteen käytön. Näin kylpytakkimme kuivuvat nopeasti ja kestävät monta kylpyhetkeä pidempään. Kevyemmässä froteessa puuvillankulutus on huomattavasti alhaisempi.