Toimitusaika

 

Postitamme tilauksia joka arkipäivä. Käsittelemme tilaukset pääsääntöisesti viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen jättämisestä. Tilaukset saapuvat perille n. 1-4 arkipäivän kuluessa, pl. tilauspäivä. Ulkomaille toimitusaika vaihtelee maasta riippuen 7-14 päivää. Poikkeavista toimitusajoista ilmoitamme Facebook sivuillamme sekä nettikauppamme etusivulla.

Huomioithan, että Posti säilyttää kaikkia saapuneita tilauksia ainoastaan 7 päivää (viikonloput ja pyhäpäivät sisältyvät tähän seitsemään päivään riippuen noutopisteen aukioloajoista). Pyydämmekin varmistamaan aina ennen tilaamista, että tilauksen yhteydessä annettu puhelinnumero on oikein, jotta saapumisilmoitus tulee perille. Eri postitusvaihtoehtoihin voit tutustua alla.

Pyrimme toimittamaan tilauksen tuotteet yhtenä lähetyksenä. Mikäli näin ei tapahdu (tuote on tilapäisesti loppu tai tuote ei ole saatavilla), olemme ensisijaisesti yhteydessä tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Toimitusvaihtoehdot kotimaahan

 

Matkahuolto

Lähellä-paketti 5,90€

Tilaa paketti valitsemaasi toimipisteeseen tai Matkahuollon toimipisteeseen. Paketti on perillä 1-3 arkipäivää lähetyksen jälkeen.

 

Posti

Posti Pikkupaketti 3,90€,
Pienet tilaukset postiluukusta seurantatunnuksella, 2-4 arkipäivää lähettämispäivästä. Jos tilaus ei mahdukaan postiluukusta, saapuu se noudettavaksi lähimmästä Postin palvelupisteestä.

Postipaketti SmartPOST 5,90€,
Paketti valitsemaasi pakettiautomaattiin tai Postin palvelupisteeseen, 1-2 arkipäivää lähettämispäivästä.

 

Nouto

Nouto liikkeestä 0,00€,
Teemme yhteistyötä Pukimo -myymälän kanssa, joka sijaitsee Lempäälän Ideaparkissa (Ideaparkinkatu 4, 37570 Lempäälä, 050 3620412). Tilauksesi on noudettavissa myymälästä sen jälkeen kun olet saanut sähköpostiisi kuittauksen tilauksen valmistumisesta, tilaus ei ole heti noudettavissa! Tilaus on noudettavissa Pukimosta keskimäärin n. kahden arkipäivän kuluttua.

 

Jos et saanut seurantokoodia sähköpostitse automaattisesti voit tiedustella sitä sähköpostilla info@aarrekid.fi.

Lisätietoja eri toimitusvaihtoehdoista Suomeen ja ulkomaille voit lukea Postin sivuilta.

Toimitusvaihtoehdot ulkomaille

 

Posti Parcel Connect: Estonia, Latvia, Lithuania, 8,90€

Posti Parcel Connect: Sweden, 9,90€

Posti Parcel Connect: Denmark & Germany, 9,90€

Posti Parcel Connect: Rest of the EU-lands, 12,90€

EMS parcel (express mail service), Rest of the world, 16,90€

 

Jos et saanut seurantokoodia sähköpostitse automaattisesti voit tiedustella sitä sähköpostilla info@aarrekid.fi.

Lisätietoja eri toimitusvaihtoehdoista Suomeen ja ulkomaille voit lukea Postin sivuilta.

Toimituksen seuranta

 

“Tilaus valmis” sähköpostin mukana toimitetaan Postin seurantatunnus lähetyksellesi, jolla voit seurata pakettiasi.

Jos jostain syystä et saanut sähköpostilla seurantatunnusta, voit tiedustella sitä sähköpostilla osoitteesta info@aarrekid.fi. Kaikki lähetysvaihtoehtomme ovat seurattavia, jolloin hukkumisriski on hyvin pieni.

Emme vastaa Postista johtuvista viivästyksistä toimituksissa tai Postin virheellisistä toimituksista.

Saapumisilmoitus

 

Saapumisilmoitus lähetetään sinulle oletuksena tekstiviestillä kun pakettisi on saapunut noudettavaksi postiautomaatista tai postin noutopisteestä. Jos tekstiviestiä ei kuulu normaalien toimitusaikojen sisällä, kannattaa myös tarkistaa tilauksen yhteydessä ilmoitettu sähköposti. Jos puhelinnumero on ollut virheellinen, saattaa posti laittaa saapumisilmoituksen myös sähköpostiisi. Emme vastaa virheellisesti kirjoitetuista puhelinnumeroista ja siitä johtuneesta saapumisilmoituksen katoamisesta.

Noutamaton lähetys

 

Lähetyksen noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin tilauksen palauttaminen. Jos tilaus palautuu meille noutamattomana, palautamme automaattisesti rahat tilatuista tuotteista, pl. postikulut. Emme siis palauta postikuluja noutamattomille tilauksille.

Emme lähetä noutamattomia tilauksia uudelleen. Jos haluat vastaanottaa tilatut tuotteet uudelleen, voit tehdä uuden tilauksen verkkokauppamme kautta.

Huomioithan tilatessasi Postin säilytysajat (7 vrk Postin palvelupisteet sekä automaatit) ja varmistat, että olet paikalla noutamassa tilaustasi. Pumpkin Design Oy ei vastaa matkojen ym. muiden menojen seurauksena noutamatta jääneistä tilauksista.

Älä epäröi kysyä meiltä lisäohjeita epäselvissä tilanteissa. Muutenkin kaikki palaute on meille aina lämpimästi tervetullutta.

Yhteydenottolomake

Pyrimme vastaamme yhteydenottoosi 1-3 arkipäivän sisällä.

lähetä viesti ->

Soita meille

Asiakaspalvelumme auttaa kiireellisissä asioissa arkisin klo 9-15.

soita meille ->