Yleistä verkkokaupasta

 

Aarrekid on Pumpkin Design Oy:n (Y-tunnus 2382682-5) omistama tuotemerkki. Pumpkin Design Oy on suomalainen lastenvaatteiden valmistaja ja myyjä. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen, Eurooppaan ja Euroopan ulkopuolisiin maihin. Tuotteet on suunniteltu sopimaan ja käytettäviksi Euroopan Unionin alueella, jonka ulkopuolella tuotevastuu ei ole voimassa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. Tuotteet on tarkoitettu myytäviksi ja käytettäviksi vain Euroopan Unionin alueella, jonka ulkopuolella tuotevastuu ei ole voimassa.

Tilaaminen
Tuotteiden tilaus tapahtuu pääsääntöisesti Aarrekid.fi-verkkokaupan kautta. Tilaukset vahvistetaan sähköpostitse tilaajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistuksesta käy ilmi tilauksen sisältö, ostohinta sekä toimituskulut. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

 

Verkkokaupassamme voit maksaa verkkopankissa, pankki- ja luottokortilla sekä laskulla. Alla lisätietoa kaikista maksutavoista:

Verkkopankit
Käytössäsi on kaikkien yleisimpien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Tuotteiden vaihto- ja palutustilanteessa hyvitämme rahat takaisin tilillesi.

Pankki- ja luottokortit (Visa, Visa Electron ja MasterCard)
Verkkokaupassamme maksaminen onnistuu myös pankki- ja luottokortilla. Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja. Pumpkin Design Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Maksutapahtumiin liittyvistä reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Lasku
Jos haluat tilata nyt ja maksaa vasta tuotteiden saavuttua, se onnistuu laskun avulla. Verkkokaupassamme on mahdollisuus maksaa tilaus Collector lasku- ja osamaksupalvelun avulla. Collector hoitaa laskujen lähettämisen ja mahdolliset ongelmat laskutuksen kanssa. Laskuun liittyvissä onglematilanteissa ja kysymyksissä kannattaakin olla suoraan yhteydessä Collectoriin. Lasku lähetetään pääsääntöisesti tilausta seuraavan kuun puolivälissä, jolloin eräpäivä on tilausta seuraavan kuun lopussa.

Collectorin yhteystiedot:

Collector Bank AB, Suomen sivuliike,
Y-tunnus 2644718-5
Porkkalankatu 20 A,
00180 Helsinki
Puhelin: 09 3158 9900

Paytrailin yhteystiedot:

Paytrail Oyj
Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2 Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 02 07 18 1830

Toimitus

 

Postitamme tilauksia kolme kertaa viikossa, maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina. Käsittelemme tilaukset pääsääntöisesti viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen jättämisestä. Tilaukset saapuvat perille n. 2-5 arkipäivän kuluessa. Ulkomaille toimitusaika vaihtelee maasta riippuen 7-14 päivää. Poikkeavista toimitusajoista ilmoitamme Facebook sivuillamme sekä nettikauppamme etusivulla.

Huomioithan, että Posti säilyttää kaikkia saapuneita tilauksia ainoastaan 7 päivää (viikonloput ja pyhäpäivät sisältyvät tähän seitsemään päivään riippuen noutopisteen aukioloajoista). Pyydämmekin varmistamaan aina ennen tilaamista, että tilauksen yhteydessä annettu puhelinnumero on oikein, jotta saapumisilmoitus tulee perille. Jos tilaus palautuu meille noutamattomana, voimme lähettää sen uudelleen, mutta veloitamme tilauksesta postikulut uudelleen. Eri postitusvaihtoehtoihin voit tutustua alla.

Pyrimme toimittamaan tilauksen tuotteet yhtenä lähetyksenä. Mikäli näin ei tapahdu (tuote on tilapäisesti loppu tai tuote ei ole saatavilla), olemme ensisijaisesti yhteydessä tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Toimitusvaihtoehdot

Posti Pikkupaketti 3,90€,
Pienet tilaukset postiluukusta seurantatunnuksella, 2-4 arkipäivää lähettämispäivästä. Jos tilaus ei mahdukaan postiluukusta, saapuu se noudettavaksi lähimmästä Postin palvelupisteestä.

Postipaketti SmartPOST 5,90€,
Paketti valitsemaasi pakettiautomaattiin tai Postin palvelupisteeseen, 1-2 arkipäivää lähettämispäivästä.

Priority paketti Eurooppaan 12,90€,
Toimitus kotiin tai paikalliseen Postiin, 4-7 arkipäivää.

Priority paketti Euroopan ulkopuolelle 16,90€,
Toimitus paikalliseen Postiin, 7-14 arkipäivää.

Lisätietoja eri toimitusvaihtoehdoista Suomeen ja ulkomaille voit lukea Postin sivuilta.

Yllä olevat tiedot voimassa 1.1.2018 alkaen